När jag var liten önskade jag mig ett eget pysselrum, ett rum där jag kunde låta bli att städa skrivbordet innan jag var helt klar. Idag bor vi i ett hus med flera rum, ett av dem är mitt egna pysselrum. Jag älskar att planera och starta projekt, allt från foto till plantering i trädgården.

Jag, Sofia, bor tillsammans med min fina familj; min man Stefan, vår son Oliver snart 3 år och vår bebis som ännu ligger i magen.

Välkommen till min blogg!

Minikraftprovet 2012

I sommras sprang Oliver minikraftrpovet för andra året.
Han var strålande och jag var självklart stolt som en tupp.
 
                           
 
 
 
 
 
 
 
 

Snygg på träning

Igår beställde jag nya träningsskor och ett par träningsshorts. Det är alltid lite roligare att träna med nya, fina, snygga skor och kläder. Jag behöver nya löparskor också men de får vänta tills längre fram i höst. Nu längtar jag efter mina chockfärgade rackare!

Nytt kök

Under de två sista veckorna på vår semester började vi på allvar med vår köksrenovering. Gammalt kök skulle plockas ner och nytt kök skulle upp. Renoveringen har gått riktigt bra tack vare bra folk som hjälpt oss. Just nu är nya köket på plats men vi väntar på bänksivan och därefter en glasskiva. Förhoppningsvis är köket helt matlagningsklart om tre veckor. Jag längtar efter att baka och laga mat i mitt nya kök!
 
Köket före!
 
 

Oliver och Justin ett år senare

Nästan precis ett år har gått sedan jag skrev här sist, tråkigt att jag inte haft tid för bloggen men mycket annat roligt har tagit tid istället. Oliver och Justin, två barn tar sin tid, träning har tagit mycket tid och hemmet slukar även det en hel del tid. Men nu ska jag försöka uppdatera lite, bloggen blir ju lite som en dagbok och det är otroligt kul att titta tillbaka i tiden.
 
Tänkte börja med att lägga in bilder på mina skruttar.
Oliver fyller fem år nästa vecka.
 
Justin har precis fyllt två år.
 

Nu måste jag blogga igen

Fick helt plötsligt ett väldigt sug efter min blogg. Härligt att blogga lite igen. Mycket har hänt sedan sist jag skrev så det finns massor att blogga om. Ska lägga upp lite "färskare" bilder ikväll.