När jag var liten önskade jag mig ett eget pysselrum, ett rum där jag kunde låta bli att städa skrivbordet innan jag var helt klar. Idag bor vi i ett hus med flera rum, ett av dem är mitt egna pysselrum. Jag älskar att planera och starta projekt, allt från foto till plantering i trädgården.

Jag, Sofia, bor tillsammans med min fina familj; min man Stefan, vår son Oliver snart 3 år och vår bebis som ännu ligger i magen.

Välkommen till min blogg!

Nu är den här!

Min fotobok kom låg i brevlådan när jag kom från jobbet idag. Jag och Oliver satte oss genast och tittade igenom boken. Bra kvalitet och fina bilder,
jag är mer än nöjd.
JackanTog en bild på min nya jacka.


Vårjacka

Igår köpte jag en ny jacka. Hade tänkt klara mig med de vårjackor jag redan har, men jag fick ge upp. Dels kunde jag ju naturligtvis inte knäppa någon av dem och dessutom drog de över axlarna. En marinblå jacka från H&M blev det. Det är ingen mamma-jacka men ändå tillräckligt rymlig över magen. Imorse när jag åkte iväg kände jag mig väldigt nöjd med min fina, nya, knäppta jacka. Härligt!

Graviditetskilo

Träffade fina gammla vänner på en fika i helgen. Vi var fem tjejer varav tre av oss är gravida och beräknade i samma månad. Jag och K är till och med beräknade samma datum! Riktigt kul.

Vi kom obemärkt in på det här med viktuppgången under graviditeten. Inget livsviktigt ämne, men ändå ett vanligt ämne runt graviditet. En av tjejerna hade gått upp 8 kg och en annan 3 kg - kul att sitta där med 15 kg extra.

Ja, ja det där går jag förhoppningsvis ner igen, men det är ju inte konstigt att jag känner mig stor och klumpig. Naturligtvis är det härligt att vi ska få barn igen, men det här med att vara gravid är inte riktigt min grej.


Nya projekt

Jag är lite av en expert på att hitta på nya projekt. De brukar vara hyfsat rimliga att genomföra, men det blir ändå ofta problem med slutförandet. Sen ligger de där, tiotalet saker jag håller på med samtidigt. I höstas började jag med en fotobok med bilder från 2007. Tanken var att göra den klar för att sedan arbeta mig vidare till 2009. Men något hände, antagligen startade jag med annat pyssel och trix. För någon vecka sedan bestämde jag mig dock. Nu ska jag göra klart en sak innan nästa sak tar vid. Efter lite jobb framför datorn är den nu tillverkad och beställd. Jag är äntligen i hamn! Ska lägga upp en bild på boken här på bloggen när den kommer, lite som diplom till mig själv. Sedan ska jag ta tag i mina utsågade bokstäver, de behöver ett lager vi färg till. När de är klara ska jag börja med en pärm till Oliver och en till vår lilla bebis i magen. Det ska bli kul!


Bild lånad från fujidirket.se


Vår

Idag har vi verkligen fått känna på våren, härligt! Vi har varit med goda gammla grannar hela dagen - fikat, grillat, pratat, skrattat och solat hela dagen lång. Jag trodde aldrig att all den snö vi hade skulle försvinna så fort som den gjorde.Jag och Oliver för drygt en månad sedan utanför vårt hus.


Selma fyller 1 årFödelsedagsbarnet!
Oliver på kalas hos kusin Selma.
februari 2010


Välkommen till min nya blogg!