När jag var liten önskade jag mig ett eget pysselrum, ett rum där jag kunde låta bli att städa skrivbordet innan jag var helt klar. Idag bor vi i ett hus med flera rum, ett av dem är mitt egna pysselrum. Jag älskar att planera och starta projekt, allt från foto till plantering i trädgården.

Jag, Sofia, bor tillsammans med min fina familj; min man Stefan, vår son Oliver snart 3 år och vår bebis som ännu ligger i magen.

Välkommen till min blogg!

Kurvor

Det blev ingen spruta på BVC. Hade tydligen missuppfattat det hela, däremot blir det en spruta nästa gång vi ska dit.

Justin väger nu 7410 g och är 64,5 cm lång. Han följer sin kurva som han ska.

Oliver följer nog också sin kurva, han börjar bli stor - min stora kille!

Min egen kurva går ner, vilket är tur eftersom jag gick upp 25 kg med Justin i magen. I veckan kunde jag stolt betrakta att jag passerat 20 kg i viktnedgång. Härligt!

Justin 4 månader

Idag är det 4 månader sedan vi åkte in till sjukhuset och Justin kom till oss.

Justin är oerhört nyfiken och vill helst vara med där det händer. Ibland kan det till och med vara svårt att amma honom om folk pratar mycket. Tror han blir social!

Rutiner börjar sitta mer och mer. Sovtider är fortfarande lite si och så, men tror det blir så för de flesta bebisar som har ett storasyskon. Justin får "hänga på" lite mer än vad Oliver behövde. När Justin sover är han ganska ljudkänslig och vaknar lätt.

Vi har börjat öva på att sitta i matstolen, imorgon ska han få första smakportionen. Ska bli spännande!

Justin är stor och stark precis som sin storebror. Imrogon ska vi till BVC för att mäta och väga, samt en otrevlig spruta i benet.

Det bästa som finns är att suga på tröjärmen om jah inte hunnit vika upp den vill säga. Annars är spotta,prutta med munnen också något av en favorit. Justin griper själv efter leksaker då någon håller fram dem till honom och han har snurrat från mage till rygg.

Klädstorleken är 68, men Olivers kläder i storlek 74 går också bra. Köper jag något nytt köper jag 74.Stolt mamma till fina pojkar, det är jag det!


ssscchh!

Jag tassar runt här hemma och hoppas på att ingen ringer. Båda pojkarna sover och även jag har sovit en timme. Nu myser jag av tystnaden framför datorn en stund, härligt!

Ser fram emot en underbar helg!