När jag var liten önskade jag mig ett eget pysselrum, ett rum där jag kunde låta bli att städa skrivbordet innan jag var helt klar. Idag bor vi i ett hus med flera rum, ett av dem är mitt egna pysselrum. Jag älskar att planera och starta projekt, allt från foto till plantering i trädgården.

Jag, Sofia, bor tillsammans med min fina familj; min man Stefan, vår son Oliver snart 3 år och vår bebis som ännu ligger i magen.

Välkommen till min blogg!

Dop

Dop och firande är nu avklarat och det känns jättebra. Vi är så nöjda med dagen, det värmer att alla fina människor kom för Justins skull. Allt flöt på otroligt bra mycket tack vare min mamma och pappa samt Stefans mamma och pappa. Utan dem vet jag inte hur det hade gott.

Nu pustar vi ut och myser resten av kvällen.
Just nu

Oliver leker med något som heter "Magic sand" (tror jag) han tycker verkligen om det. Ska nog köpa lite mer till honom i julklapp.På söndag ska vi ha dop för Justin. Idag har jag hämtat nyckel till lokalen och hämtat den fina dopklänningen som Justin ska ha. Jag tror att den första som döptes i klänningen var Stefans mormor och naturligtvis är både Stefan och Oliver döpt i den. Nu är det Justins tur.