När jag var liten önskade jag mig ett eget pysselrum, ett rum där jag kunde låta bli att städa skrivbordet innan jag var helt klar. Idag bor vi i ett hus med flera rum, ett av dem är mitt egna pysselrum. Jag älskar att planera och starta projekt, allt från foto till plantering i trädgården.

Jag, Sofia, bor tillsammans med min fina familj; min man Stefan, vår son Oliver snart 3 år och vår bebis som ännu ligger i magen.

Välkommen till min blogg!

Bildbehandling

Går en distanskurs på högskolan i Jönköping, bildbehandling 7,5 p. Det är verkligen så roligt när jag väl sätter mig med det. Jag har som tur är gott om tid på mig med kursen, men det senaste har mycket annat kommit före kursen tyvärr. Ikväll har jag dock passat på att repetera, det finns verkligen hur mycket som helst att lära. Jag fixade bland annat lite med några av bilderna jag tog på barnen. Här kommer före- och efterbilder:


Oliver före.


Oliver efter.


Båda barnen före.


Båda barnen efter.


Justin före.


Justin efter.


Oliver och Justin
Dammen

För någon helg sedan gjorde Stefan en insats i vår damm. Det blev jättefint och nu simmar där fiskar, vatten sprutar och det är rent och fint.

Före:
Stefan med vadarbyxor.


Efter:


Här ska det bli vattenfall.Guldfiskar, en liten fisk som vågat sig upp till ytan när vi tittade. De blir nog mer modiga om ett tag.


Det närmar sig

På lördag är det Göteborgs varvet som gäller. Jag ser fram emot loppet, även om jag vet att det kommer bli tufft. Jag ska åka ner några timmar före övriga familjen eftersom det blir en lång väntan för barnen annars så jag har gott om tid att ladda och bara njuta av stämmningen. Jag hoppas på perfekt löpar- och publikväder, spöregn går helt bort.

Längtar efter att få se familjen heja på, det kommer ge enormt med energi.